Registrer bruker

Velg brukertype

Jeg trenger et hjem

Registrer bruker

Meg og min familie:

Her kan du skrive litt om deg selv og alle familiemedlemmene som skal bo sammen med deg. Jo mer informasjon du deler, desto enklere er det finne et hjem der dere vil trives. Eksempler på hva du kan skrive er hva dere liker å lage til middag, hvor mange barn dere har og hva de heter, og hva dere gjør sammen som familie.

Alene? Hvis du ikke har en familie ennå  så kan du skrive litt om deg selv og dine interesser.

Arbeidserfaring:

Vi er opptatt av at du og huseier skal være en god match. Hva jobbet du med før du kom til Norge, og hva ønsker du å jobbe med fremover? Ved å oppgi din erfaring fra arbeidslivet kan vi prøve å finne en huseier med felles interesser.   

Min utdannelse:

Har du gått på skole før du kom til Norge? Vi vil gjerne at du fyller ut eventuell utdannelse. Kanskje du og huseier kan lære av hverandre.

Språk:

Det kan være vanskelig å komme til et nytt land og lære seg et nytt språk. Kanskje huseier er flerspråklig og kan språket ditt, eller er opptatt av språk og vil lære seg noe nytt. Derfor er det nyttig for oss å vite hvilke språk du behersker.


Takk for registreringen. Vi håper du finner et hjem du vil trives i!


Trenger du hjelp?

Jeg har et hjem

Registrer bruker

Husrom er viktig for å få flyktninger ut fra mottak og inn i samfunnet. Velger du å leie ut til en flyktning eller en flyktningfamilie så vil du ikke bare bygge relasjoner, du vil i tillegg bli med med på en viktig integreringsprosess. Vi i Refugee Home er opptatt av å finne de menneskene du og/eller din familie passer best sammen med. Derfor etterspør vi en del mer informasjon enn du tradisjonelt sett må oppgi som utleier.

Denne informasjonen er ikke synlig for flyktningene.


Trenger du hjelp?

Kontaktinformasjon

Ditt navn og kontaktinformasjon vil ikke vises til andre enn deg og aktuell flyktningkonsulent.

Du kan fylle inn ditt DUF nummer ved en senere anledning, men et gyldig DUF nummer er påkrevd for å kunne benytte deg av tjenestene hos Refugee Home

Velg passord

Spørsmål?